Creadors

Mònica Florensa

Monica

El meu nom és Mònica Florensa. Sóc psicòloga especialista en Teràpia Narrativa i Treball Comunitari. D'una banda treballo amb gent gran (especialment amb les que pateixen demències) i amb les seves famílies. D' altra banda, sóc la psicòloga de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lleida, on col·laboro donant suport en casos individuals i també de forma comunitària.

A més a més, estic implicada en i oberta a diferents projectes on puc compartir i aportar experiències.
Des de la finalització de la meva llicenciatura anava buscant una forma de treballar que connectés amb els meus valors i amb allò que era important per a mi en el meu rol com a professional i amb el tracte amb la gent que em consulta.

En la Teràpia Narrativa vaig trobar un apropament respectuós cap a les persones amb les quals hi treballo i cap a mi mateixa.

Em vaig formar en Teràpia Narrativa, primer amb Ítalo Latorre i amb Carlos Chimpen i després a l'Institute of Narrative Therapy, a Manchester amb Hugh Fox.

En l'actualitat continuo adquirint experiència i formant-me i no estic segura si pararé mai.

Facebook de la Mònica
Twitter de la Mònica
LinkedIn de la Mònica

 

Jordi Freixas

Jordi

Em dic Jordi Freixas, sóc metge psiquiatre i fa 40 anys que treballo en el camp de la salut mental. Treballo amb nens, adolescents, parelles i famílies privadament i a la Fundació Orienta.

Em vaig començar a interessar seriosament per la teràpia narrativa veient els vídeos de Stephen Madigan.

Em vaig formar en Teràpia Narrativa primer amb Peggy Sax i Gaye Stockell i després a l'Institute of Narrative Therapy, a Londres, amb Amanda Redstone i Mark Hayward.

He fet treball comunitari a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del Garraf i atenc individualment i gratuïta persones d'aquesta PAH que necessiten ajut personal.

Facebook del Jordi
 
LinkedIn del Jordi